Orarul Cercului de Informatică coordonat de prof Boca Valentin

ZiOre de desfășurareNume cursNivelClase
LUNI09:00 - 10:40Programare C++ÎncepătoriVII - IX
MARȚI14:30 - 16:10

16:30 - 18:10
Tehnologii Web

Programare C++
Începători

Începători
VII - XI

III - V
MIERCURI08:40 - 10:20

10:30 - 12:10
Programare C++

Programare C++
AVANSAȚI

Începători
V - IX

V - VI
JOI13:50 - 15:30

15:40 - 17:20

17:40 - 19:20
Programare C++

Programare C++

Programare C++
Începători

AVANSAȚI

Începători
III - IV

VII - XII

V - VI
VINERI09:00 - 10:40Tehnologii WebÎncepătoriVII - XI

Cursul de Tehnologii Web (Html, Css, JavaScript, Flask, React, Angular, JQuery, Django) a fost adaptat astfel încât se poate urma fară a fi necesare cunoștințe anterioare de programare. Minimul necesar parcurgerii și înțelegerii se va face la curs.

Rezumatul discuției de la ședință

1) Orarul

Întâlnirile au loc o singură dată pe săptămână, pentru cei mici. Cei care sunt minim clasa a saptea, pot veni și la cursul de Programare și la cel de Tehnologii Web.

Dacă există persoane care nu pot ajunge în niciuna dintre zile la vreun curs, atunci se pot înscrie la cursurile unor alte colege de Informatică. Voi obține orarele dumnealor săptămâna viitoare și mă puteți contacta ca să vă recomand o grupă potrivită.

Elevii care diferă printr-un singur an față de limitele claselor pentru un curs, se pot prezenta la cursul respectiv. Dacă se adaptează noțiunilor prezentate și ritmului de la grupă, pot continua la grupa respectivă.

Elevii care sunt mai mari și nu pot veni decât la o grupă mai mică, vor veni să discute cu mine, să răspindă la niște întrebări și să rezolve mici aplicații. Apoi, în funcție de cum au evoluat, pot veni la o altă grupă sau continua la cea curentă cu probleme separate.

2) Începerea cursurilor

Cursurile vor începe de pe 04 Octombrie 2021. Elevii vor veni cu 10 – 15 minute înaintea orei de începere la intrarea elevilor (tot acolo unde au fost făcute înscrierile) iar eu voi coborî să îi duc la sală. La final, tot eu îi voi aduce.
Să folosească o mască de protecție, un caiet și ceva de scris.
Marți, 05 Octombrie, eu voi fi la Palat.
Completați, vă rog, fișa de înscriere, pe care o puteți descărca de la punctul 5).

3) Medii de lucru

În laboratoare există Microsoft Windows și Linux(doar pentru cei avansați).
La programare vom folosi IDE-ul Codeblocks, gratuit, opensource, iar la Tehnologii Web diferite biblioteci și framework-uri gratuite, care se vor instala pe măsură ce se parcurge materia.
Acasă se poate instala Codeblocks, după ce le arăt și la cursuri.

4) Costuri

NU există costuri, cursurile sunt gratuite.

5) Documente

Mai jos se află fișa de înscriere care trebuie completată pentru oricare participant la curs. Ea este diferită de formularul de înscriere completat online, conține extrase din Regulamentul de Ordine Interioară și din Protecția Muncii iar prin semnarea ei consimțiți respectarea regulilor de către copilul dumneavoastră. De asemenea găsiți și hotărârea de Guvern care permite continuarea activităților din Educație cu prezență fizică.
Fișa de înscriere:Fisa de inscriere PNC 2021-2022
Draft Hotărâre de Guvern: HCNSU nr 76 – final